Lajmërime,  Uncategorized,  Veprimtari

Pikniku tradicional i Shoqatës së Torontos

Si çdo vit, edhe këtë radhë, të dielën me 31 gusht nga ora 10:30 am- 8:00 pm, Shoqata jonë do të organizojë piknikun familjar tradicional për të gjithë bashkatdhetarët e Torontos e rrethinat e saj.

Adresa: High Park, zona 14 (pranë pishinave dhe fushave të tenisit)

Do të ketë muzikë, argëtim, ushqime tradicionale, dhe lojra për fëmijë.

Ju ftojmë të gjithëve të merrni pjesë dhe të kalojmë një ditë të gëzuar së bashku në freskinë e High Parkut.

Comments Off on Pikniku tradicional i Shoqatës së Torontos
Translate »