Lajmërime

Prezantim i librave të autores shqiptaro-kanadeze Teuta Tarelli në selinë e shoqatës, 26 Mars 2017, ora 11:00

Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze njofton bashkëatdhetarët që banojnë në Toronto e rrethina se, të Dielën, 26 mars 2017, në orën 11 paradite, në ambientet e selisë së shoqatës në 85A Ingram Drive, Toronto, zhvillohet prezantimi i dy librave për fëmijë, shkruar nga autorja shqiptaro-kanadeze, Zj. Teuta Tarelli dhe botuar nga Shtëpia Botuese “In Our Words Inc.” (inourwords.ca).
Më shumë detaje për librat, si edhe nje biografi të autores do të gjeni më poshtë:
TarelliBook
Comments Off on Prezantim i librave të autores shqiptaro-kanadeze Teuta Tarelli në selinë e shoqatës, 26 Mars 2017, ora 11:00
Translate »