Veprimtari

Letër urimi nga Presidentja e Republikes së Kosovës

Letër urimi nga Presidentja e Republikes së Kosovës Sh.S Znj. Vjosa Osmani-Sadriu me rastin e vizitës në Toronto me 21, Nëntor 2021 në The Albany Club.

Faleminderit Presidentes së Republikes së Kosovës Sh.S Znj. Vjosa Osmani dhe Ambasadorit te Republikes së Kosoves ne Kanada Z. Adriatik Kryeziu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »