Lajmërime,  Veprimtari

Mbrëmje Festive me rastin e 28 Nëntorit dhe Muajit të Trashëgimisë Shqiptare

Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze në Toronto organizon ‘Mbrëmje Festive’ me rastin e 28 Nëntorit dhe Muajit të Trashëgimisë Shqiptare. Ejani të festojm së bashku!

Për të rezervuar tiketen e juaj, pagesa mund të bëhet edhe me Kredit Kart. Ju lutemi kontaktoni numrat me posht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »