85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze duke falenderuar të gjithë antarët e saj, vullnetarët dhe të gjithë Komunitetin Shqiptar për kontributin e tyre të çmuar në forcimin e Shoqatës sonë të përbashkët njofton si me poshtë: Në përputhje me Nenin 6.4(a)(b)(c) të Statutit të Shoqatës më datë 3 Shkurt, 2019 në orën 2:00 pm – 6:00 pm…

Pak kohe me pare, shoqaten e kontaktoi Zonja Karen Bennett, me banim ne Toronto, e cila prej me se 30 vjetesh mbledh dhe ruan kostume popullore  si edhe objekte te tjera folklorike nga treva te ndryshme te Ballkanit e midis tyre shume kostume nga Shqiperia e Kosova. Zonja Bennett shprehu deshiren ti dhuronte shoqates sone nje…

Më datë 6 maj në zyrat e Shoqatës Shqiptaro Kanadeze u organizua një aktivitet shumë dinjitoz rreth krijimtarisë së gazetares e publicistes Sanije Gashi dhe shkrimtares  ish mesuese znj.Eglantina Mandia, kjo e fundit ardhur enkas nga Winsdor, ON  ku jeton prej shume vitesh, ndersa znj.Gashi u paraqit ndërmjet skype dhe ndoqi komplet veprimtarinë.   Aktivteti…

Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze në Toronto më datë 6 maj 2018, ora 10:30 organzion një promovim të krijimtarisë së pasur të dy Zonjave të Mëdha të Kulturës Shqiptare, gazetarja dhe publicistja e parë e Kosovës znj.Sanije Gashi me banim në Prishtinë dhe shkrimtarja e mirënjohur shqiptare, ish mësuesuese znj.Eglantina Mandija me banim në Winsdor,…

Menu