85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Category archive: Lajmërime

Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze njofton bashkëatdhetarët që banojnë në Toronto e rrethina se, të Dielën, 26 mars 2017, në orën 11 paradite, në ambientet e selisë së shoqatës në 85A Ingram Drive, Toronto, zhvillohet prezantimi i dy librave për fëmijë, shkruar nga autorja shqiptaro-kanadeze, Zj. Teuta Tarelli dhe botuar nga Shtëpia Botuese “In Our…

Këshilli i Europes Qendrore dhe Lindore në Kanada (CEEC) zhvilloi zgjedhjet e radhës më 11 janar 2017 ku morën pjesë dy përfaqësues të Shoqatës Shqiptaro Kanadeze Dr.Ruki Kondaj, Presidente Nderi dhe Z.Bujar Zejnullahu aktualisht zv/President i shoqatës. SHBSHK është anëtare e CEEC që nga 4 gusht 2011. Në këtë takim u pranuan propozimet e përfaqësuesve…

Ambasada e Republikës së Kosovës në Kanada në bashkëpunim me Shoqatën e Bashkësisë Shqiptaro- Kanadeze në Toronto, Shoqatën Shqiptare të Hamiltonit dhe Shoqatën Shqiptaro-Kanadeze “Iliria” të Londonit, ju fton më datën 18 shkurt (e shtunë) në orën 12:00 PM në ceremoninë e ngritjes së Flamurit të Republikës së Kosovës në Parlamentin e Ontarios në Toronto,…

Në 20 janar 2017, kur shumica e botës ishte përqëndruar në përurimin e Presidentit të Amerikës, në komunitetin shqiptar të Torontos perdja e një lajmi mortor ra butë, heshtur, prerë, duke mbajtur pezull frymët e njerëzve: Meshan Çini na la….Kaq mjaftoi që nëpër banka, zyra luksoze korporatash, laboratore, universitete, ministrira, biznese, bashki, trena, taxi, aeroporte,…

Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze duke falenderuar të gjithë antarët e saj, vullnetarët dhe të gjithë Komunitetin Shqiptar për kontributin e tyre të çmuar në forcimin e Shoqatës sonë të përbashkët njofton si me poshtë:   Në përputhje me Nenin 6.4(a)(b)(c) të Statutit të Shoqatës më datë 29 Janar, 2017 në orën 11:30 am -3:30 pm…

Në datat 18-20 Nëntor 2016, u mbajt në Tiranë Samiti i Parë i Diasporës Shqiptare, nën kujdesin e Qeverisë së Republikës së Shqipërisë. Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze u perfaqësua me Presidentin, z. Ramazan Këllezi dhe Presidenten e Nderit, Dr. Ruki Kondaj. Gjatë ditëve të qëndrimit ne atdhe, dy perfaqësuesit e shoqatës u bëne pjesë…

Ishte data 6 Tetor e kёtij viti, kur Cheryl Xavier mё dёrgoi njё mesazh, ku mё bёnte tё ditur se “Hytbi Tarelli ishte sёmurё”. Megjithёse i zёnё me punёt e ditёs, e ndjeja mungesёn e tij tё pazakonshme. Nuk do tё kalonte muaji dhe Hytbiu do tё kthehej njёherё nga “Albany Pizza” pёr tё mё…

Shoqatёs Bashkёsia Shqiptaro Kanadeze Toronto Presidentit Z. Ramazan Kёllezi Presidentes sё Nderit Dr. Ruki Kondaj Bordit Drejtues tё Shoqatёs Tё gjithё anёtarёve tё Shoqatёs     Mendova qё nё krye tё falenderoja pёr mikёpritjen dhe organizimin e takimit tim me shoqatёn e shqiptarёve tё Torontos. Arёsyeja, mendoj, e suksesit tё atij takimi qёndron jo vetёm…

Menu