85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: June 2010

Sipas traditës dhe në bazë të statutit të Shoqatës së Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze në Toronto, të dielën me datë 27 qershor 2010, u kryen zgjedhjet e reja për kryesinë e kësaj shoqate. E veçanta e këtyre zgjedhjeve ishte pjesëmarrja Më e madhe e bashkëatdhetarëve që votuan për kryesinë e re dhe larmia e kanditaturave të reja…

Menu