85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: August 2010

Pikniku tradicional i Shoqatës me fëmijët tanë të gëzuar

Të dielën, më 29 Gusht 2010, Shoqata Shqiptaro-Kanadeze në Toronto organizoi piknikun tradicional të verës në parkun Sunnybrook, në zonën lindore të qytetit. Dielli shkëlqente qysh në mëngjes dhe qielli ishte blu dhe i kthjellët, kohë ideale për të kaluar një ditë midis miqsh në gjelbërim. Të gjithë kaluan një ditë të mrekullueshme me argëtim,…

Jeta dhe vepra e nobelistes me famë botërore, shenjtores dhe shqiptares së madhe Nënë Tereza, në 100 vjetorin e lindjes së saj, ka mbledhur edhe në Michigan qindra bashkatdhetarë pranë Kishës së Shën Palit (Rochester Hills), në një ditë të madhe festive. Një ceremoni e tillë në përkujtim të Nënë Terezës, e cila me modestinë…

Menu