85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: November 2010

Në Toronto ngrihet flamuri kuqezi dhe festohet Pavarësia

Paraditen e 28 Nëntorit 2010 një numër i madh shqiptarësh u mblodhën përpara ndërtesës së Parlamentit të Ontarios në Toronto për të marrë pjesë në ceremoninë e ngritjes së flamurit kuqezi, dhe për të festuar me krenari këtë ditë të shënuar mbarëkombëtare. Kjo ceremoni e organizuar nga Shoqata Shqiptaro-Kanadeze dhe konsulli i nderit, z. Genc…

28 Nëntori, një ndër ditët më historike kur u vendosën fatet e kombit shqiptar u përkujtua në mënyrë të veçantë edhe në qytetin e Hamiltonit, On, ashtu siç në të vërtetë e meriton kjo ngjarje e madhe. Parë në të gjitha këndvështrimet, historia e kombit shqiptar është një histori e lavdishme që i bën nder…

Pritja për Festën kombëtare në ambasadën tonë, Ottawa

Diten e premte, me datën 26 nëntor 2010, një grup i Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze Toronto ku merrnin pjesë anëtarja e kryesisë, znj. Raimonda Demaj, z. Murat Hashani, ish-kryetar i parë i SHBSHK-së, z. Hytbi Tarelli, artist dhe aktivist i dalluar i komunitetit shqiptar në Toronto dhe z. Kristian Bukuroshi, anëtar nderi i Shoqatës, mori udhën e…

Menu