85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: February 2011

Pjesëmarrje në përurimin e librit “Toronto’s Many Faces”

Këto ditë nën kujdesin e anëtarit të Parlamentit të Ontarios, z. Tony Ruprecht, doli në dritë botimi i pestë i librit me titull Toronto’s Many Faces (Shumë fytyrat e Torontos). Libri është një nga shembujt e politikës largpamëse kanadeze për të krijuar dhe ndërtuar një shoqëri shumë-kulturore, shumë-etnike dhe shumë-besimesh në një botë që ka…

Koktej me shoqatat simotra për Pavarësinë e Kosovës

Më datën 20 shkurt 2011, prej orës 1-4 në zyrën e Shoqatës së SHBSHK-së në Toronto, në një takim-koktej u festua në një atmosferë të ngrohtë e vllazërore pavarësia e Kosovës e cila mblodhi të gjithë së bashku shoqatat simotra: Hamilton, London, Kitchener e plot antarë e simpatizantë të tjerë që kanë kontribuar në vite…

Festohet përvjetori i pavarësisë së Kosovës në Hamilton

As dëbora dhe as temperaturat e ulëta nuk e ndalën grupin e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze të Torontos që të merrte rrugën për në Hamilton, ditën e shtunë më 19 shkurt 2011, për të marrë pjesë në festimin e 3 vjetorit të pavarësisë së Kosovës që u organizua nga dega e Shoqatës shqiptare të Hamiltonit. Në grup…

Festimi i Pavarësisë së Kosovës në London

Ditën e dielë, në datën 13 Shkurt 2011, një grup i Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze të Torontos, i kryesuar nga Dr. Ruki Kondaj dhe i përbërë nga anëtarët e kryesisë: zj. Raimonda Demaj e z. Hytbi Tarelli, megjithëse ishte një ditë e ftohtë dimri me borë, mori udhën e gjatë për në qytetin e bukur të Londonit,…

Menu