85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: March 2011

Takim me ambasadorin Konçi para largimit nga Kanadaja

Të hënën, më 28 mars 2011, në zyrën e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze në Toronto u mblodhëm në një takim përshëndetës me Ambasadorin e Shqipërisë në Ottawa, z. Besnik Konçi i cili sipas mandatit do të largohet nga Kanadaja pas disa ditësh. Takimi u krye në një atmosferë të përzemërt e familjare si një ndalesë e domosdoshme…

Festat e 7-8 Marsit mbledhin së bashku gratë e Torontos

Në një atmosferë shumë festive, të dielën më 13 mars 2011, në Toronto u festua Dita ndërkombëtare e Gruas dhe festa e Mësuesit. Sipas programit, moderatorja e këtij aktiviteti Dr. Lindita Bushi iu uroi mirëserdhjen të ftuarave në sallë dhe ftoi presidenten e Shoqatës për të përshëndetur gratë e pranishme. Dr. Kondaj e filloi përshëndetjen…

Në Toronto zgjidhen gratë shqiptaro-kanadeze të vitit

GRATE SHQIPTARO-KANADEZE TE VITIT 2010! ALBANIAN-CANADIAN WOMEN OF THE YEAR POTLUCK & AWARD! 1. Dr. Ruki Kondaj, presidente e Shoqatës shqiptaro-kanadeze Toronto, nderohet me çmimin: Gruaja shqiptaro-kanadeze 2010 / Albanian-Canadian Woman of 2010 Motivacioni: Me rastin e kremtimit të festave të 7 dhe 8 Marsit, i jepet ky çmim në shenjë nderimi për kontributin e…

Menu