85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: April 2011

Shkrimtari Kristaq Turtulli prezanton librin e tij më të ri

Në një nga sallat e Remax-it ku punojnë bashkatdhetarët tanë, bashkëshortët Ardian e Renata Buli, u mblodhën shumë dashamirë të artit dhe kulturës, familjarë, miq e të afërm të shkrimtarit shqiptaro-kanadez Kristaq Turtulli për promovimin e librit të tij të fundit, Syri i Ritës. Kjo veprimtari u mendua dhe u vu në jetë nga një…

Zgjidhet kryesia e parë e Shoqatës shqiptare në Hamilton

Kryesia e re Hamilton, nga e majta lart: Vjollca Bytyçi, Dan Gashi, Mervete Dermaku, Shani Pnishi, Afërdita Arapi, Fazli Cakaj, Hamdi Raçi; nga e majta ulur: Fitim Thaçi, Fitim Osmani, Hamdi Tahiri dhe Vehbi Bushi Të dielën, më 10 prill, u organizua kuvendi i parë zgjedhor për Shoqatën Shqiptaro-Kanadeze në Hamilton, dega e re e…

Menu