85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: May 2011

Ekspozitë e përbashkët e dy artistëve shqiptarë në Toronto

Për ta gjallëruar më tej jetën kulturore të komunitetit shqiptar në Toronto, Shoqata Shqiptaro-Kanadeze Toronto organizoi ekspozitën e fotografisë dhe pikturës “Galeria Shqiptare” me artistët Lulzim Bardhoshi dhe Fatmir Biba. Të dy këta artistë shqiptarë kanë hapur më parë ekspozitat e tyre përveç Kanadasë edhe në disa vende të Evropës si: Gjermani, Suedi, Itali, Francë,…

Nata Ndërkombëtare në Kolegjin e Forcave Ushtarake

Më 14 maj 2011, një përfaqësi e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze, e përbërë nga kryetarja e Shoqatës, Dr. Ruki Kondaj, anëtari i kryesisë z. Leonard Zoga dhe disa bashkatdhetarë të tjerë morën pjesë në festën e organizuar në Kolegjin e Forcave Ushatrake në Toronto të titulluar “Canada international Night” me gatime dhe panaire nga vende të ndryshme…

Menu