85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: August 2011

Pikniku tradicional veror i Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze Toronto

Edhe pse në orët e para të mëngjezit, qielli i Torontos ishte i vrenjtur e më pas ra edhe një shi i cili u duk sikur do ti prishte planet dhe gëzimet e një dite feste në park, si për mrekulli pas dy orësh qielli u bë përsëri blu i kthjellët dhe dielli filloi të…

Shoqata Shqiptaro-Kanadeze pranohet në rrjetin CEEC

Nga e majta: presidentët e komunitetit të Letonisë, të Ukrainës, Prof. Bukuroshi, Dr. Kondaj, presidentët e komunitetit të Hungarisë, të Polonisë, të Çekisë, të Lituanisë dhe të Estonisë, njëkohësisht edhe president i CEEC 4 gushti është një ngjarje e rëndësishme për Shoqatën Shqiptato-Kanadeze në Toronto sepse ajo u pranua për herë të parë në një…

Menu