85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: April 2012

100 vjetori i krijimit të Shoqatës patriotike Vatra, New York

Ky përvjetor i Fedaratës Panshqiptare Vatra përkon me një vit jubilar të historisë së kombit shqiptar, 100 vjetorin e pavarësisë. Historia e Vatrës është po aq e gjatë dhe e larmishme sa historia e shtetit shqiptar. Ne si SHBSHK vlerësojmë rolin e Vatrës me misionin e saj fisnik për të mbrojtur të drejtat e Shqipërisë,…

100 vjetori i krijimit të Shoqatës patriotike Vatra, New York

Me ftesë të presidentit të Federatës Panshqiptare Vatra, Dr. Gjon Buçaj, me 28-29 prill 2012, Dr. Ruki Kondaj, presidente e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze në Toronto mori pjesë në festimet e 100 vjetorit të kësaj shoqate patriotike. Në këtë veprimtari morën pjesë shumë personalitete të qeverisjes nga Shiperia, Maqedonia dhe Kosova, përfaqësues të gjithë komuniteteve fetare shqiptare,…

Menu