85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: May 2012

Ministri kosovar i diasporës viziton shqiptarët në Toronto

Këto ditë ministri i diasporës z. Ibrahim Makolli kreu një takim me bashkatdhetarët e Torontos dhe qyteteve përreth saj. Takimi u organizua nga dy shoqatat shqiptare në Toronto, Shoqata Kosova dhe Shoqata-Shqiptaro Kanadeze e Torontos. Z. Makolli u mirëprit nga rreth 100 pjesëmarrës, përfaqësues të të gjithe trevave. Midis tyre ishin edhe konsulli i nderit…

Menu