85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: July 2012

Pikniku veror me familjet shqiptare ne High Park

Në 28 Korrik, në gjelbërimin e pemëve të larta në High Park Toronto, fëmijë, të rinj, të rritur e të moshuar u mblodhën së bashku për t’u shlodhur e biseduar nën tingujt e muzikës popullore duke shijuar ushqimet tona tradicionale. Pjesëmarrja kësaj radhe ishte edhe më e madhe se vjet, me 140-150 vetë me origjinë…

Takimi i përgjithshëm me anëtarët e Shoqatës sonë

Shoqata Shqiptaro-Kanadeze e Torontos çdo vit organizon edhe mbledhjen e përgjithshme të anëtarëve ku flitet për detyrat e realizuara si dhe vizionin e projektet për të ardhmen. Këtë radhe në rendin e ditës ishte një objektiv madhor, aprovimi i statutit të ri të ristrukturuar e përpunuar nga një grup ekspertësh prej të gjitha fushave. Përveç…

Menu