85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: September 2012

Ekspozita e arteve figurative shqiptare në Toronto

Me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë kombëtare, Shoqata Shqiptaro-Kanadeze në Toronto me bashkëpunimin e një grupi të madh artistësh që jetojnë e punojnë në GTA, organizoi një ekspozitë të gjerë të arteve figurative, kryesisht pikturë, skulpturë dhe fotografi. Ekspozita qendroi e hapur për tre ditë rresht, nga 14-16 shtator 2012 dhe u vizitua nga…

Menu