85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: November 2012

Dr. Ruki Kondaj dhe z. Fatos Prishtina nderohen me medaljen <br>Queen Elizabeth II Diamond Jubilee

Duke nderuar jo vetëm një person, por duke treguar vëmendje për të gjithë shqiptarët me banim në Kanada, Governatori i përgjithshëm i Kanadasë vlerësoi me medaljen Queen Elizabeth II Diamond Jubilee Award, në 60 vjetorin e hypjes së mbretëreshës në fronin mbretëror, presidenten e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze në Toronto, Dr. Ruki Kondaj. Motivacioni i këtij vlerësimi…

                                                       I NGRITJA CEREMONIALE E FLAMURIT NË QUEENS’ PARK. Ditën e Djelë, më datë 25 Nëntor 2012, të gjithë rrugët që të çonin drejt Queen’s Park kuqëlonin nga flamujt…

Edhe pse ishte ftohtë dhe frynte erë, në sheshin përpara Parlamentit të Ontarios ishin mbledhur shumë bashkatdhetarë nga Shqipëria, Kosova e Maqedonia që jetojnë në Toronto, për të ngritur flamurin shqiptar me rastin e 100-vjetorit të pavarësisë. Të gjithë ndiem kënaqësi edhe emocione. Madje, nuk munguan edhe lotët e mbresave. Më pas, siç e ka…

Menu