85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: December 2012

Manushaqe Salianji, ish kineaste në Kinostudion Shqipëria e Re, Gazeta Standard Emocionet që përjetuam në koncertin e përgatitur nga artistë shqiptarë, të cilët jetojnë dhe punojnë në Toronto e që debutuan para publikut shqiptar, bashkatdhetarëve të tyre, ishte vërtet për t’u mbajtur mend. Kishte një pjesëmarrje të gjerë, me rreth 500 spektatorë. Salla dhe galeria…

Menu