85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: February 2013

Aktivtete të SHBSHK-së me shoqatat e vendeve të Europës Qendrore-Lindore në Kanada (CEEC)

Me datë 21 shkurt , në mjediset e The Polish Combatants Hall, nën kujdesin e Canadian Polish Congress (KPK) u organizua një takim me temë qendrore ligjet e reja të emigracionit në lidhje me punëtorët profesionalë. Ishin të ftuar edhe ekspertë të fushës, përfaqësues federalë, provincialë, nga bashkia e Torontos dhe Ministria e Emigracionit për…

Gëzuar Lirinë, gëzuar Pavarësinë, gëzuar 5 vjetorin Kosovë!

SHBSHK u përcjell mijëra shqiptarëve që jetojnë në Toronto e rrethinat urimet më të mira që burojnë nga zemra në këtë ditë të shënuar të 5 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Kosova (historikisht Dardania, zyrtarisht Republika e Kosovës, është tashmë vend i pavarur në Evropën Juglindore. Me shpalljen e pavarësisë më 2008, Republika e Kosovës…

Festimi i pavarësisë së Kosovës me Shoqatën e Hamiltonit

Ditën e premten në datën 15 shkurt 2013, në një ditë të ftohtë e me shumë dëborë, një përfaqësi e Shoqatës së Torontos me presidenten e saj Dr. Ruki Kondaj, zv/presidentin z. Xhemail Agaj dhe ish antëarin e bordit z. Leonard Zoga morën pjesë në festimet e 5 vjetorit të Pavarësisë me komunitetin shqiptar në…

New Committee Holds Its First Meeting

Just two weeks after being elected, the new executive committee held its first meeting on February 9, 2013. One of the main tasks was to delegate new members to the positions as laid out in the constitutional structure of the Association. The following positions were assigned: President, Dr. Ruki Kondaj Vice President, Xhemail Agaj Secretary,…

Menu