85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: April 2013

Në tetor të vitit 2013, qeveria kanadeze do të fillojë t’ju kërkojë qytetarëve shqiptarë që aplikojnë për vizë vizitori, studenti ose pune, shenjat e gishtërinjve. Në listën e vendeve, të cilave u është vendosur ky kusht shtrëngues, Shqipëria figuron e vetme mes vendeve të ndryshme aziatikë dhe afrikanë, islamikë ose diktatorialë. Në këtë kontekst, Shoqata…

'Shqiponjat e vogla' në suksesin e radhës

Në datën 20 prill 2013, grupi artistik i fëmijëve shqiptarë nga Toronto “Shqiponjat e vogla” mori pjesë në festivalin e organizuar nga Turkish Culture and Folklore Society of Canada (http://turkishcultureandfolklore society.blogspot.ca) me rastin e Ditës Ndërkombëtare të fëmijëve. Në këtë festival multikulturor merrnin pjesë disa grupe që përfaqësonin komunitetin turk, maqedonas, boshnjak, turkmenistan, azerbajxhan etj….

Menu