85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: May 2013

Kampionati miqësor i futbollit në Hamilton midis shoqatave shqiptare

Mё datёn 12 maj 2013, me ftesё tё Shoqatёs Shqiptare tё Hamiltonit, njё grup sportiv futbolli me trainer Gazmen Kondaj i organizuar enkas pёr tё përfaqësuar Shoqatёn Shqiptaro-Kanadeze në Toronto, mori pjesё nё kampionatin miqësor midis skuadrave të shoqatave simotra si ajo e Hamiltonit, Montrealit, Otawёs, Londonit etj. Nga bordi i Shoqatёs sonë mori pjesё…

Festimi i 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë me arbëreshët e Kalabrisë

Më datën 11 maj 2013, me ftesë të studiuesit me emër dhe themeluesit të biblotekës më të madhe arbëreshe At Antonio Bellusci dhe kryetarit të bashkisë së Frasnitës Arch. Francesco Pelicani, dr. Ruki Kondaj mori pjesë në festimet e 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë në Frasnitë, Cosenza, Itali, ku jetojnë më shumë se 50…

Menu