85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: July 2013

Pikniku tradicional i SHBSHK Toronto

Mё datёn 28 Korrik, me iniciativёn e Shoqatёs Shqiptaro-Kanadeze, u organizua nё High Park pikniku tradicional. Nё hyrje ishin lidhur bukur tre flamurё, flamuri kombёtar, flamuri i Kosovёs dhe flamuri kanadez qё valviteshin nё gjelbёrimin e kёtij parku tё mrekullueshёm. Antarёt e bordit me detyra tё pёrcaktuara mirёpritёn dhe shёrbyen pёr orё tё tёra mbi…

PIKNIKU TRADICIONAL I TORONTOS: HIGH PARK 28 KORRIK 2013

Si çdo vit edhe këtë radhë ne fund të muajit korrik Shoqata jonë do të organizojë piknikun familjar tradicional për të gjithë bashkatdhetarët e Torontos. Muzikë, argëtim, ushqime tradicionale dhe lora për fëmijët. Ju ftojmë të gjithëve të merrni pjesë dhe të kaloni një ditë të gëzuar mes miqve në freskinë e parkut. Pikniku zhvillohet…

Urimi për muajin e Ramazanit

Për muajin e Ramazanit mund të flitet nga pikëpamje të ndryshme: shpirtërore, kulturore, letrare, sociologjike etj. Kjo është për arsyen se dhuratat e ramazanit janë aq të shumta saqë është e pamundur të përmblidhen dhe sepse kanë forcë dhe ndikim të tillë shpirtëror në jetën e muslimanëve, që nuk mund të krahasohet me asnjë muaj…

Menu