85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: August 2013

Në Toronto kremtohet "Black Ribbon Day"

Me daten 23 gusht 2013 një përfaqësi e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze Toronto me Dr. Ruki Kondaj, president dhe znj. Irma Luli, sekretare, morën pjesë në ditën e përkujtimit të viktimave të nazizmit e komunizmit të quajtur “Black Ribbon Day” organizuar nga CEEC (Këshilli i Europës Qëndrore dhe Lindore në Kanada) nën drejtimin e presidentes së Shoqatës…

Menu