85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: September 2013

Fillon viti i ri shkollor për fëmijët shqiptarë në Ontario

Siç është bërë tashmë traditë, në shumë shkolla të Ontarios tashmë ekzistojnë edhe klasat e gjuhës shqipe falë kujdesit të qeverisë kanadeze dhe bordet e shkollave të rajoneve të ndryshme. Të gjitha klasat drejtohen me profesionalizëm nga mësues shqiptarë dhe rëndësi të madhe ka regjistrimi i vazhdueshëm i fëmijëve tanë për t’i mbajtur ato hapur….

Prof. Dr. Nusret Pllana <br>“Diplomat i çështjes shqiptare” në Toronto

Më 1 shtator 2013, në Markland Wood Golf Club, Toronto, dhjetra bashkatdhetarë të të gjitha trevave dhe të huaj, morën pjesë në promovimin e librit historik e kombëtar “Terrori i Serbisë pushtuese mbi shqiptarët 1844-1999” i Prof. Dr. Nusret Pllanës nga Kosova. Organizatorët e këtij takimi ishin: Qendra Shqiptare në Hamilton me president Qamil Breznicën;…

Menu