85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: October 2013

Urimi për Kurban Bajramin

Me fat Kurban Bajramin gjithë besimtarëve muslimanë shqiptarë kudo që ndodhen. Urime dhe çdo të mirë në jetë!  

Menu