85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: December 2013

Festohet në Michigan 40 vjetori i meshtarisë së Don Lush Gjergjit dhe Don Ndue Gjergjit

Në një atmosferë të gëzueshme u festua 40 vjetori i shugurimit meshtar të Don Ndue Gjergjit dhe Don Lush Gjergjit në sallen e kishës së Zojes Pajtore në Michigan, ku me një  ftesë të veçantë mori pjesë dhe presidentja e Shoqatës Shqiptato-Kanadeze në Toronto dr. Ruki Kondaj. Në fjalën e saj midis të tjerash ajo…

Menu