85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: January 2014

Nderohet nga konsullata gjermane <br>në Toronto ish-parlamentari Tony Ruprecht

Më datë 24 janar, me ftesë të konsullit gjerman në Toronto z. Walter Stechel, Dr. Ruki Kondaj mori pjesë në nderimin e ish-parlamentarit Tony Ruprecht si anëtar nderi i konsullatës gjermane. Morën pjesë shumë personalitete partiake dhe përfaqësues të komuniteteve të ndryshme, konsuj dhe miq e dashamirës të tij. Dr. Kondaj ishte e ftuar si…

Të nderuar bashkatdhetarë, Në vijim kemi paraqitur kuotat e anëtarësimit për Shoqatën e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze të Torontos (SHBSHK) për vitet 2014-2015: 1-Kuota familjare vjetore 100 CAD 2-Kuota vjetore për individ 50 CAD 3-Kuota për pensionistët dhe studentët 20 CAD “Duke u anëtarësuar pranë kësaj shoqate, ju kontriboni në rritjen e veprimtarisë së shoqatës për t’i…

Përkujtimore në nderim të Prof. Dr. Feti Zazanit

Feti Zazani ndërroi jetë në mënyrë natyrale më 27 dhjetor 2013 në Toronto, në moshën 90 vjeçare, në prani të familjes së tij. Shërbesa e përcjelljes së Prof. Fetiut u krye me një protokoll të organizuar shumë mirë në St. John’s Dixie Chapel, Mississauga, Ontario, Canada, në mesditën e datës 29 dhjetor 2013. Dhimbja e…

Menu