85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: February 2014

MPP Laura Albanese viziton zyrat e Shoqatës

Në datën 21 shkurt 2014 në mjediset e reja të Shoqatës u organizua një takim me znj. Laura Albanese MPP në York-South Weston. Dr. Ruki Kondaj i uroi mirëseardhjen dhe e falenderoi znj. Albanese për iniciativën dhe realizimin e këtij takimi. Ajo bëri një prezantim të shpejtë të aktivitetit, misionit e vizionit të shoqatës së…

Festimet me rastin e 6 vjetorit <br>të Pavarësisë së Kosovës në Ontario

Më datën 14 shkurt, në Toronto u zhvillua aktiviteti kushtuar 6 vjetorit të Pavaresisë së Kosovës nga një bashkëpunim i suksesshëm i z. Bujar Zejnullahu dhe Flare Entertainment me Shoqatën Shqiptaro-Kanadeze të Torontos. E ftuar e mbremjes ishte këngëtarja e njohur kosovare Shkurte Fejzaj e shoqëruar nga këngëtarët e komunitetit Tringa Rexhepi e Adavlin Zariu…

Menu