85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: April 2014

Promovim libri në Toronto: Mustafë Ismaili

Në praninë e disa krijuesve, miqve të librit, kritikëve letrarë, publicistëve dhe një numri dashamirësish të fjalës së bukur artistike, më 13 prill në zyrën e Shoqatës së Bashkësisë Shqitaro-Kanadeze të Torontos u promovuan dy libra të shkrimtarit Mustafë Ismaili: “Jeta ka një kahe”, vëllim poetik, dhe romani “Rruga pa adresë”, të dy botuar gjatë…

Agako Nouch appointed Vice President of Sales Hub North America Volvo Construction Equipment

Agako Nouch has been appointed Vice President – Sales Hub North America. He will be responsible to provide leadership and coordination of all commercial aspects of the North American sales function. In addition, the role will be responsible for developing and implementing the sales strategy, as well as monitoring and analyzing sales activity against goals…

Menu