85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: April 2015

27 Prill 2015 Ottawa, ON, Canada Me rastin e vizitës zyrtare në Kanada të Ministrit të Punëve të Jashtme të Shqipërisë, SH.T.Z  Ditmir Bushati dhe me ftesë të Ambasadores së Shqipërisë në Kanada, SH.S.Znj Elida Petoshati, Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze pati nderin e veçantë dhe kënaqësinë të merrte pjesë në darkën ceremoniale të shtruar për…

Më 19 Prill 2015 Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze organizoi në zyrën e saj një koktej me bizneset mbështetëse  për t’i shprehur mirënjohje dhe falenderim me një “Mirënjohje të Veçantë” për kontributin e tyre të çmuar dhe të vazhdueshëm në Shoqatë e kryesisht për periudhën e viteve 2010-2015 nën drejtimin e Dr,Ruki Kondaj me  bordet e…

18 Prill 2015 Me ftesë të Ministrit të Ekonomisë dhe Zhvillimit të Ontarios, Z. Brad Duguid, i cili është njëkohësisht dhe Anëtar Nderi i Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze, për të dytin vit radhasi, “Shqiponjat e Vogla” të përgatitura me aq dashuri e mjeshtëri nga koreografi i tyre, i nderuari Z.Ramazan Këllezi (njëkohësisht dhe nën-kryetar i Shoqatës), morën…

Menu