85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: May 2015

17 Maj 2015 Toronto, Canada Të Dielën, më 17 Maj 2015, në ambjentet e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze u bë promovimi i romanit “Shtigjeve të Natës” me autor Z. Mustafë Ismaili nga fshati Samolicë i Luginës së Preshevës, emigrant në Kanada që nga viti 1999. Ishin të pranishëm anëtarë të Shoqatës, shkrimtarë të komunitetit si e nderuara…

10 Maj 2015, Toronto Gëzuar Ditën e Nënës, përsëri! Një ditë e veçantë sot në ambjentet e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze… Bashkatdhetarë të moshave mbi 65 vjeç , pjesëmarrës të 5 seminareve falas për shëndetin që u organizuan nga Shoqata nën kujdesin e kordinatores së Projektit Dr Ruki Kondaj dhe ndihmës vullnetare të disa prej anëtarëve të…

Menu