85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: August 2015

Të dielën me 23 gusht 2015 , ora  01:00 u mbajt ceremonia  në përkujtim të viktimave të nazizmit dhe komunizmit sovjetik në Masaryktown Park , 450 Scarborough Golf Club Road, Toronto prane  Monumentit të Viktimave të Komunizmit . Në nëntor të vitit 2009, Parlamenti i Kanadasë miratoi njëzëri një rezolutë për të krijuar një  përvjetor…

Menu