85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: February 2016

SHQIP Nga mbledhja e mbajtur sot më datë 28 Shkurt 2016 u pranuan unanimisht dorëhqjet e ofruara vullnetarisht nga ish kryetarja e shoqatës Znj. Aida Lumi-Bejte dhe anëtari i kryesisë së shqatës Z. Emin Osmani, ish zëdhënës i shoqatës bërë të dyja më datë 7 Shkurt 2016. Sipas statutit të shoqatës zv. Kryetari Z. Ramazan…

Menu