85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: March 2016

Festimi i kalimit të ligjit të trashëgimisë në parlament të Ontarios u çvendos atë mbasdite të 24 marsit në ambientet e Markland Wood Golf Club në Etobiko.Një atmosferë festive, kolor ngjyrash e simbolesh ku gërshetoheshin krenaria me bujarinë, mirënjohja me vleresimin, shqipja me anglishten. Kryesia e SHBSHK në Toronto ofroi një pritje për të respektuar…

Ditë historike për Shqiptarët në Ontario të Kanadasë dhe për shqiptarët anë e mbanë!

12885788_1191816954169356_2340595504733908457_o

Më datë 20 Mars Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze me Asamblin e Shqiponjave të vogla drejtuar nga Koreografi Ramazan Kellezi njeheraz dhe kryetar i SHBSHK, Dr.Ruki Kondaj, Presidente Nderi, Znj.Irma Luli antare bordi, Besmir Ymeri antar bordi, bashkëatdhetare e prindër të fëmijëve morën pjesë në Festivalin e Pranverës organizuar për disa vjet me radhe nga…

Menu