85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: April 2016

poster 8 maj

Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze në vazhdim të aktiviteteve të saj organizon promovim të dy dokumentarëve të Prof. Nusret Pllanës, Antar Nderi I SHBSHK dhe regjzorit të mirënjohur Luan Kryeziu “Deshmitë e Heshtura” dhe Shoqata Humanitare – Bemirëse “Nëna Terezë” …

Menu