85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: May 2016

Ne daten 8 maj 2016 me iniciativen e Presidentes se Nderit te shoqates Dr. Ruki Kondaj, ne ambientet e LeRoyal & Lounge ne Mississauga u promovuan dy dokumentaret  e pare per Shoqaten Nene Tereza dhe i dyti per maskaren me te madhe te Kosoves, me autoresi te Dr. Nusret Pllanes dhe regjisorit te mirenjohur Luan…

Toronto, Kanada – 8 Maj 2016 Më 8 maj 2016, me iniciativën e Presidentes së Nderit të kësaj Shoqate, Dr. Ruki Kondaj, në ambientet e Le Royal & Lounge në Mississauga, u promovuan dy dokumentarë me autorësi të Prof. Nusret Pllanës dhe regjisorit të mirënjohur Luan Kryeziu, i pari për Shoqatën “Nëna Terezë” dhe i…

Menu