85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: January 2017

Në 20 janar 2017, kur shumica e botës ishte përqëndruar në përurimin e Presidentit të Amerikës, në komunitetin shqiptar të Torontos perdja e një lajmi mortor ra butë, heshtur, prerë, duke mbajtur pezull frymët e njerëzve: Meshan Çini na la….Kaq mjaftoi që nëpër banka, zyra luksoze korporatash, laboratore, universitete, ministrira, biznese, bashki, trena, taxi, aeroporte,…

Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze duke falenderuar të gjithë antarët e saj, vullnetarët dhe të gjithë Komunitetin Shqiptar për kontributin e tyre të çmuar në forcimin e Shoqatës sonë të përbashkët njofton si me poshtë:   Në përputhje me Nenin 6.4(a)(b)(c) të Statutit të Shoqatës më datë 29 Janar, 2017 në orën 11:30 am -3:30 pm…

Gjate datave 18-20 nëntor 2016 u mbajt në Tiranë Samiti i Parë i Disaporës Shqiptare, i organizuar nga Qeveria Shqiptare, me pjesëmarrjen e mbi 1000 të ftuarve nga diaspora shqiptare e më se 40 vendeve tı botës. Komuniteti shqiptar i Kanadasë u perfaqësua në këtë samit nga një delegacion i zgjeruar me veprimtarë te komunitetit,…

Në datat 18-20 Nëntor 2016, u mbajt në Tiranë Samiti i Parë i Diasporës Shqiptare, nën kujdesin e Qeverisë së Republikës së Shqipërisë. Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze u perfaqësua me Presidentin, z. Ramazan Këllezi dhe Presidenten e Nderit, Dr. Ruki Kondaj. Gjatë ditëve të qëndrimit ne atdhe, dy perfaqësuesit e shoqatës u bëne pjesë…

Menu