85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Date archive: September 2018

Pak kohe me pare, shoqaten e kontaktoi Zonja Karen Bennett, me banim ne Toronto, e cila prej me se 30 vjetesh mbledh dhe ruan kostume popullore  si edhe objekte te tjera folklorike nga treva te ndryshme te Ballkanit e midis tyre shume kostume nga Shqiperia e Kosova. Zonja Bennett shprehu deshiren ti dhuronte shoqates sone nje…

Menu