85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Shqiponjat e vogla marrin pjesë në Festivalin Ndërkombëtar të Fëmijëve

Nje paraqitje e suskeshme e Shqiponjave të Vogla, dretuar nga koeroegrafi shqiptaro-kanadez, Ramazan Këllezi ne festivalin Nderkombetar të Fëmijëve, mbajtur në 23 Prill 2017.

Vizitoni faqen tonë në Facebook për më shumë informacion dhe foto e video nga aktiviteti.

 

 

 

 

 

 

This article was written by Board

Menu