85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Aktivitet i Ambasades së Republikës së Kosovës me rastin e 18-vjetorit të mbërritjes së refugjatëve nga Kosova – 13 Qershor, 2017

Nga aktiviteti i Ambasades së Republikës së Kosovës me rastin e 18-vjetorit të mbërritjes së refugjatëve nga Kosova, organizuar në Parlamentin e Kanadasë, Ottawa, më 13 Qershor, 2017. SHBSHK-ja u perfaqësua nga Zv. Presidenti, z. Bujar Zejnullahu dhe Presidente e Nderit, Dr. Ruki Kondaj.
IMG_8796

IMG_8797

IMG_8798

IMG_8800

IMG_8803

IMG_8804

IMG_8806

IMG_8808

IMG_8809

This article was written by Board

Menu