85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Veprimtari

Pikniku tradicional i Shoqatës së Torontos

Si çdo vit, edhe këtë radhë, të dielën me 31 gusht nga ora 10:30 am- 8:00 pm, Shoqata jonë do të organizojë piknikun familjar tradicional për të gjithë bashkatdhetarët e Torontos e rrethinat e saj. Adresa: High Park, zona 14 (pranë pishinave dhe fushave të tenisit) Do të ketë muzikë, argëtim, ushqime tradicionale, dhe lojra…

Nga Fatmir Terziu Gjergj Kastrioti, Skënderbeu, ka ardhur e ka ikur mes nesh në forma e mënyra të ndryshme. Herë me kalë, e herë me këmbë, herë me shpatë e herë me muskuj, herë me fjalë e herë me heshtje, herë me fitore e herë me dhimbje, herë me dashuri e herë me hidhërim, herë…

Nevruz 2014, ftesë nga Shoqata Turke në Toronto

Për të dytin vit rradhazi Shoqata e Bashkësië Shqiptaro-Kanadeze Toronto, ftohet për tu përfaqësuar në aktivitetin e përvitshëm  “NEVRUZ” organizuar nga Shoqata e Bashkësisë Turke këtu në Toronto nën moton “Kërcimi midis Kulturave” i cili u mbajt në datën 30 mars 2014. “Shqiponjat e Vogla” edhe këtë vit u paraqitën me dinjitet dhe tërhoqën vëmëndjen…

Menu