85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Veprimtari

Mbledhja vjetore me anëtaret e Shoqatës, bizneset dhe vullnetarët

Ditën e dielë, datë 30 Mars 2014, në mjediset e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze në Toronto, u zhvillua mbledhja vjetore e shoqatës me anëtarët e saj, për t’i njohur këta të fundit me veprimtaritë e shoqatës si në planin programatik  ashtu edhe në atë financiar. Vend të vecantë zinin vlerësimet  për personat që kontribuojnë në lartësimin e…

Me Grupin Folklorik të Bosnjes në Toronto

Në datën 29 mars 2014 grupi i valleve “Shqiponjat e Vogla” të drejtuara nga koreografi Ramazan Këllezi u ftua për të përfaqësuar Shoqatën e Bashkësië Shqiptaro-Kanadeze Toronto në veprimtarinë e organizuar nga Grupi Folklorik i Bosnjes në Toronto, i cili festonte 20 vjetorin e krijimit. Në këtë aktivitet ishin të ftuar edhe dy grupe folklorike…

Nderimi i ish-shefit të policisë Mike Elwes <br>në rajonin Durham

Më datë 10 mars me ftesë të shefit ekzekutiv të rajonit Durham, z. Emmanuel Iheme dhe të koordinatores Shashi Bahtia, presidentja  e SHBSHK-së Dr. Ruki Kondaj mori pjesë në ceremoninë e daljes në pension të shefti të policisë së rajonit Durham ku jeton një pjesë e mirë e komunitetit shqiptar, kryesisht në Whitby dhe Oshawa….

Gratë e vajzat e Torontos festojnë 7-8 marsin

Më 9 mars 2014, Shoqata Shqiptaro-Kanadeze e Torontos organizoi një festim disi ndryshe nga ato në banket-holle për nder të festave të 7-8 marsit me gatime tradicionale nga gjithë trevat dhe me një program të pasur. Merrnin pjesë gra e vajza nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, por e veçanta ishte prania e nënave dhe gjysheve…

Menu