85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Veprimtari

Nderohet nga konsullata gjermane <br>në Toronto ish-parlamentari Tony Ruprecht

Më datë 24 janar, me ftesë të konsullit gjerman në Toronto z. Walter Stechel, Dr. Ruki Kondaj mori pjesë në nderimin e ish-parlamentarit Tony Ruprecht si anëtar nderi i konsullatës gjermane. Morën pjesë shumë personalitete partiake dhe përfaqësues të komuniteteve të ndryshme, konsuj dhe miq e dashamirës të tij. Dr. Kondaj ishte e ftuar si…

Festohet në Michigan 40 vjetori i meshtarisë së Don Lush Gjergjit dhe Don Ndue Gjergjit

Në një atmosferë të gëzueshme u festua 40 vjetori i shugurimit meshtar të Don Ndue Gjergjit dhe Don Lush Gjergjit në sallen e kishës së Zojes Pajtore në Michigan, ku me një  ftesë të veçantë mori pjesë dhe presidentja e Shoqatës Shqiptato-Kanadeze në Toronto dr. Ruki Kondaj. Në fjalën e saj midis të tjerash ajo…

Menu