85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Veprimtari

Festa e Flamurit ndër shqiptarët e Ontarios

Më datën 22 nëntor në Le Parc Banquet Hall në Toronto u festua me madhështi festa e 101 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë ku morën pjesë më shumë se 600 bashkatdhetarë. Të ftuar nga parlamenti kanadez ishin  Hon. Brad Duguid, minister, Donna Cansfied MPP, Jovan Baker kandidat për MPP, përfaqësuesit fetarë si peshkop Ilia Ketri…

Përurimi i zyrës së re të Shoqatës <br>dhe nderimi i kryetarëve në vite

Në mjediset e reja të Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze në Toronto, me datë 3 nëntor 2013 u organizua një takim ku ishin të ftuar të gjithë kryetarët në vite të kësaj shoqate, anëtarët e Këshillit të Nderit, sponsorë, vullnetarë dhe anëtarë të saj. Ky takim u organizua për nder të 24 vjetorit të themelimit të Shoqatës ne…

Prof. Dr. Nusret Pllana <br>“Diplomat i çështjes shqiptare” në Toronto

Më 1 shtator 2013, në Markland Wood Golf Club, Toronto, dhjetra bashkatdhetarë të të gjitha trevave dhe të huaj, morën pjesë në promovimin e librit historik e kombëtar “Terrori i Serbisë pushtuese mbi shqiptarët 1844-1999” i Prof. Dr. Nusret Pllanës nga Kosova. Organizatorët e këtij takimi ishin: Qendra Shqiptare në Hamilton me president Qamil Breznicën;…

Menu