85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Veprimtari

Në Toronto kremtohet "Black Ribbon Day"

Me daten 23 gusht 2013 një përfaqësi e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze Toronto me Dr. Ruki Kondaj, president dhe znj. Irma Luli, sekretare, morën pjesë në ditën e përkujtimit të viktimave të nazizmit e komunizmit të quajtur “Black Ribbon Day” organizuar nga CEEC (Këshilli i Europës Qëndrore dhe Lindore në Kanada) nën drejtimin e presidentes së Shoqatës…

Pikniku tradicional i SHBSHK Toronto

Mё datёn 28 Korrik, me iniciativёn e Shoqatёs Shqiptaro-Kanadeze, u organizua nё High Park pikniku tradicional. Nё hyrje ishin lidhur bukur tre flamurё, flamuri kombёtar, flamuri i Kosovёs dhe flamuri kanadez qё valviteshin nё gjelbёrimin e kёtij parku tё mrekullueshёm. Antarёt e bordit me detyra tё pёrcaktuara mirёpritёn dhe shёrbyen pёr orё tё tёra mbi…

Në piknikun tradicional të Shoqatës shqiptare St. Thomas-London

Me datёn 30 qershor 2013, me ftesё tё shoqatave simotra nё London e St.Thomas, njё pёrfaqёsi e shoqatёs kryesuar nga dr. Ruki Kondaj, presidente, dhe znj. Irma Luli, sekretare, morёn pjesё nё piknikun e përvitshёm nё klubin e shoqatёs sё St. Thomas. Merrte pjesё edhe anëtari i Kёshillit tё Nderit tё shoqatёs sonë z.Iljaz Loku…

Koncert i përbashkët i klasave shqipe me Shoqatën Shqiptaro-Kanadeze

Mё datёn 15 qershor 2013, nё Portage Trail Middle School, ku zhvillon mësimin njera nga klasat e gjuhёs shqipe, u organizua njё veprimtari e pёrbashkёt me rastin e pёrfundimit tё vitit shkollor. Gjuha e bukur shqipe mësohet në 5 klasa të qytetit, program ky i miratuar prej vitesh nё disa shkolla të Toronto District School…

Menu