85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Veprimtari

Të dielën me 23 gusht 2015 , ora  01:00 u mbajt ceremonia  në përkujtim të viktimave të nazizmit dhe komunizmit sovjetik në Masaryktown Park , 450 Scarborough Golf Club Road, Toronto prane  Monumentit të Viktimave të Komunizmit . Në nëntor të vitit 2009, Parlamenti i Kanadasë miratoi njëzëri një rezolutë për të krijuar një  përvjetor…

Si çdo vit, edhe këtë radhë, të dielën me 26 Korrik, nga ora 10:30 am- 8:00 pm, Shoqata jonë do të organizojë piknikun familjar tradicional për të gjithë bashkatdhetarët e Torontos e rrethinat e saj Do të ketë muzikë, argëtim, ushqime tradicionale, lojëra për fëmijë si dhe do të organizohet turneu i futbollit. Këshilli sportiv…

17 Maj 2015 Toronto, Canada Të Dielën, më 17 Maj 2015, në ambjentet e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze u bë promovimi i romanit “Shtigjeve të Natës” me autor Z. Mustafë Ismaili nga fshati Samolicë i Luginës së Preshevës, emigrant në Kanada që nga viti 1999. Ishin të pranishëm anëtarë të Shoqatës, shkrimtarë të komunitetit si e nderuara…

10 Maj 2015, Toronto Gëzuar Ditën e Nënës, përsëri! Një ditë e veçantë sot në ambjentet e Shoqatës Shqiptaro-Kanadeze… Bashkatdhetarë të moshave mbi 65 vjeç , pjesëmarrës të 5 seminareve falas për shëndetin që u organizuan nga Shoqata nën kujdesin e kordinatores së Projektit Dr Ruki Kondaj dhe ndihmës vullnetare të disa prej anëtarëve të…

Menu