85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

Ditë historike për Shqiptarët në Ontario të Kanadasë dhe për shqiptarët anë e mbanë!

12885788_1191816954169356_2340595504733908457_o

Më datë 20 Mars Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro Kanadeze me Asamblin e Shqiponjave të vogla drejtuar nga Koreografi Ramazan Kellezi njeheraz dhe kryetar i SHBSHK, Dr.Ruki Kondaj, Presidente Nderi, Znj.Irma Luli antare bordi, Besmir Ymeri antar bordi, bashkëatdhetare e prindër të fëmijëve morën pjesë në Festivalin e Pranverës organizuar për disa vjet me radhe nga…

SHQIP Nga mbledhja e mbajtur sot më datë 28 Shkurt 2016 u pranuan unanimisht dorëhqjet e ofruara vullnetarisht nga ish kryetarja e shoqatës Znj. Aida Lumi-Bejte dhe anëtari i kryesisë së shqatës Z. Emin Osmani, ish zëdhënës i shoqatës bërë të dyja më datë 7 Shkurt 2016. Sipas statutit të shoqatës zv. Kryetari Z. Ramazan…

Shkëlzen Jetishi dhe Muhamet Sejdiu në Toronto më 20 shkurt të ftuar në mbrëmjen që organizon Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze me rastin e 8 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

O'sa Mirë s'Bashku! Feston KOSOVA, Feston SHQIPNIA

Le ta festojmë Pavarësinë e dytë kombëtare ashtu siç na ka hije: Të gjithë së bashku, si një familje e madhe shqiptare!

Biletat mund t’i porosisni duke lënë mesazh në:
email: info@alban.ca
tel: 647-955-7461

Në mesazhin tuaj ju lutem përmendni: emrin, numrin e telefonit, sa bileta dëshironi, dhe ne do t’ju kthejmë përgjigje brenda 24 orëve.

Faleminderit për mbështetjen!

Menu