85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461
Contact info
85 Ingram Drive,Toronto ON, M6M 2L7(647) 955-7461

SHQIP Nga mbledhja e mbajtur sot më datë 28 Shkurt 2016 u pranuan unanimisht dorëhqjet e ofruara vullnetarisht nga ish kryetarja e shoqatës Znj. Aida Lumi-Bejte dhe anëtari i kryesisë së shqatës Z. Emin Osmani, ish zëdhënës i shoqatës bërë të dyja më datë 7 Shkurt 2016. Sipas statutit të shoqatës zv. Kryetari Z. Ramazan…

Shkëlzen Jetishi dhe Muhamet Sejdiu në Toronto më 20 shkurt të ftuar në mbrëmjen që organizon Shoqata e Bashkësisë Shqiptaro-Kanadeze me rastin e 8 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

O'sa Mirë s'Bashku! Feston KOSOVA, Feston SHQIPNIA

Le ta festojmë Pavarësinë e dytë kombëtare ashtu siç na ka hije: Të gjithë së bashku, si një familje e madhe shqiptare!

Biletat mund t’i porosisni duke lënë mesazh në:
email: info@alban.ca
tel: 647-955-7461

Në mesazhin tuaj ju lutem përmendni: emrin, numrin e telefonit, sa bileta dëshironi, dhe ne do t’ju kthejmë përgjigje brenda 24 orëve.

Faleminderit për mbështetjen!

NËNTORI SHPALLET MUAJI I TRASHËGIMISË SHQIPTARE NË ONTARIO

Video nga leximi I Projekt-ligjit në parlament të Ontarios më datë 19 nëntor 2015 nga Deputetja liberale Laura Albanese dhe emisioni I Pasqyres shqiptare për Trashëgiminë!

Të nderuar bashkatdhetarë, Nën tingujt e bukur të këngës dhe valles shqipe, ju ftojmë të festojmë së bashku atë që e kemi të gjithë në zemër: SHQIPTARINË ! Le të na gjejë ky 103-Vjetor i Pavarësisë sonë kombëtare më të bashkuar se kurrë. Ju mirëpresim!

Menu